Please select an FLEXIcontent address field in module configuration

 

Træning på hvalpeholdet:

 

Velkommen til træning på hvalpeholdet. Det er her vi sammen skal give dig og din hvalp den grundlæggende træning og socialisering.

Vi har lagt en plan for dette kursus, sådan at vi kommer hele programmet rundt. Der vil af og til være noget teori knyttet til træningen.

Al træning i Bogense Politihundeforening (BPH) er positiv træning og kun dette.

Hvalpetræningen er indlæring gennem leg og belønninger, hvor det er samspillet mellem hund og fører vi øver. Alle øvelser bliver lavet som delmål og jo længere vi når hen i forløbet vil i kunne se udviklingen til de færdige øvelser.

Hvalpetræningen tager udgangspunkt i politihundeforeningens (PH) program, som ligger meget tæt op af politiets tjenestehundes program:

  • Lineføring
  • Halsgivning
  • Afdækning
  • Indkald
  • Apportering
  • Feltsøg
  • Spor
  • Spring
  • Byttedrift

Hvalpetræningen vil kunne bruges til alle hunderacer, det er først  hvis man ønsker at gå videre i PH arbejdet, der vil komme nogle krav til hvilke hunde typer der kan bruges, men snak med din træner om dette.

Hvis man senere hen ikke  ønsker at gå efter PH programmet, har vi flere gode tilbud om aktivitet til dig og din hund.

Hvis du har spørgsmål om træning og andre emner omkring din hund, skal du endelig spørge trænerne eller medlemmerne i klubben.

Alle trænere er uddannede enten i PH, Politiet, Hjemmeværnet, Forsvaret, Schæferhundeklubben eller andre specialklubber.

Sted og tider:

Vi træner hver søndag fra kl. 09:30 til 11:00 på træningspladsen ved vores klubhus, Bladstrupvej 71, Grindløse, 5400 Bogense.

Der kan i perioden forekomme træning andre steder, for at træne miljø. Dette vil der blive givet besked om på træningsdagen før eller via SMS i ugen op til træningen.

Træningsperioden sluttes af med en hvalpekonkurrence og i år er det søndag den 11. juni 2017.

Og bare rolig her kan alle deltage. Det er lavet for at slutte af på en sjov måde og det er bare en træningsdag, hvor vi kommer igennem alle øvelserne og med et par stykker der kigger på os. Her bliver hele træningen kædet sammen til en helhed.

Husk til træningen:

For at få mest udbytte af træningen er det vigtigt, at huske at have nogle forskellige ting med hver gang.

Husk at medbringe:

1. Masser af lækre godbidder

2. Førerline 

3. Sporline

4. Sele, hvis du ønsker at bruge det

5. Bold, kong eller anden belønning

6. 4 sporpinde (6 er ønskeligt)

Belønning og godbidder:

Hvalpetræningen vil, som tidligere beskrevet, være baseret på leg og en masse positive oplevelser. Mange gentagelser.

Der anbefaler vi, at du har rigtig mange helt ekstreme lækre godbidder med. Det skal være noget af det hvalpen ikke er vant til at få til hverdag og det skal være så lækkert, at de vil gå gennem ild og vand for at få belønningen.

Lækre godbidder har vi erfaring med kan være, frikadeller, pølser, kogt kylling, tørret lever eller andet lækkert kød. Men ellers noget du ved din hund vil gøre alt for.

Sørg for at det er skåret i små stykker. Sådan at hvalpen ikke skal bruge tid på at tygge.

Afbud:

Hvis du ikke kommer til en træningsdag, vil vi meget gerne have, at du melder afbud til træneren. Så har vi en ide om hvor mange vi bliver.

 

   
© Bogense PH